Nieuws: Duport showdagen 2 & 3 december

Save the date: Op 2 & 3 december houden wij showdagen. Na twee jaar mogen we eindelijk weer en wij hebben er zin in. Wij maken er voor u iets moois van. Het wordt een huisshow waarbij we flink uitpakken en u helemaal onderdompelen in Duport sferen. 

Drie Pöttinger persen voor Loonbedrijf Pander

Alle drie Pöttinger persen zijn uitgerust met het Easy Move messenwisselsysteem. “Dat werkt handig met betrekking tot onderhoud”, vervolgt Pander. “Bovendien zorgen de 32 messen in de pers er voor dat het snijden een fijn product oplevert. Hij lust wel wat, hij vreet echt alles”, grapt Pander. “Dat zorgt er dus ook voor dat het gesneden gras in de balen een ideaal product vormen voor de voermengwagen. Met deze kwaliteit heb je de juiste basis voor een goed gemengd voer”, aldus Pander.

Groei Duport leidt tot noodzakelijke nieuwbouw

Ruim 3.350 vierkante meter is een flinke uitbreiding voor Duport met deze nieuwe hal. “Die extra ruimte hebben we dan ook hard nodig”, vertelt Bernie Dunnewind, algemeen directeur van Duport BV. “We maken een mooie groei door met ons bedrijf. Onze eigen Duport lijn met mestverwerkingsmachines en ons importeurschap van Pöttinger grondbewerking- en hooibouwmachines lopen goed. Mede door de overname van zowel de productie als de verkoop van Güstrower machines zijn wij nu gewoonweg meer ruimte nodig. Dit jaar zijn zowel engineering, de productie als de onderdelenvoorziening van Güstrower naar Nederland gehaald. Alleen al door die aanvullende werkzaamheden zijn we uit ons jasje gegroeid. Met name de productie vergt meer capaciteit.

Spaakwielbemester met meerdere meststoffen doseren

Spaakwielbemester-combinatie waarbij het mogelijk is om twee (zelfs tot vier) verschillende meststoffen onafhankelijk van elkaar te doseren

Duport heeft een tank ontwikkeld waarbij twee verschillende vloeistoffen onafhankelijk van elkaar kunnen worden gedoseerd.De ontwikkeling is op gang gekomen na een vraag van een klant.

Geslaagde grasland demo dagen

Afgelopen woensdagavond organiseerde DUPORT zijn tweede Graslanddemo-avond van dit jaar. Na een geslaagde avond in de Beemster in samenwerking met DUPORT & PÖTTINGER dealer LMB Haan, was het nu de beurt aan een viertal dealers in de buurt van de Achterhoek.

Duport ontwikkelt 15 meter bemester

Nieuw in ons assortiment: De DUPORT 15 meter brede All Track HD-bemester. Hiermee breiden wij ons assortiment volledig in eigen beheer naar boven uit.
Het nieuwe type DW 15080 is de grotere broer van de 12,3 meter variant en beschikt over een fantastische bodemvolging.
De bemester is naast het reguliere bemestingswerk, waarbij maximale capaciteit wordt gevraagd, uitermate geschikt in combinatie met een rijpadensysteem.

Neem direct contact op
Postadres

Duport BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]

Bezoekadres

Duport BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]