Duport introduceert nieuwe SMART 430 terminal op pomptankwagens

Geplaatst op 10 november 2022.

Voor de Duport pomptankwagens; enkelas ,tandemas en 4-in-Line introduceert Duport een nieuwe Smart 430 bediening, die het bedieningsgemak van de pomptankwagens op een nog hoger niveau weet te brengen.

SMART 430: Een eenvoudige, overzichtelijke én betaalbare bedieningsvariant

Tot op dit moment was er bij Duport pomptankwagens de keuze tussen directe bediening via de stuurventielen van de trekker of de DHE bedieningskast. Dit is een bedieningskast met 2 handbediende joysticks. 
Vanaf nu is daar de mogelijkheid van de SMART 430 terminal bijgekomen. Dit is een eenvoudige 4,3 inch ISOBUS terminal met softkey knoppen. Op het display worden duidelijk de bedieningsfuncties weergegeven zoals tank laden/lossen, zuigarm en het in-, en uitklappen van de bemester. Bemesterfuncties zoals verdeler, hefinrichting, driewegkraan en eventueel afsluiters blijven over het bekende Duport volgordeblok aangestuurd.

Hoger bedieningsgemak

In combinatie met de Smart 430 komen er ook meer optie mogelijkheden vrij waardoor de keuze nog aantrekkelijker wordt om voor deze terminal te kiezen.
Zo is er de optie afgifte controle. Door het pomptoerental, de rijsnelheid en de bemester berekend de Smart 430 automatisch de werkelijke afgifte. 
Hiermee kan de bestuurder zijn pompversnelling en aftakastoerental zo optimaal mogelijk instellen en wordt er brandstof bespaard. 

Aan de Smart 430 zit ook een ingangspoort om de joystick aan te sluiten. Hier kunnen alle functies op toegewezen worden. Optioneel zijn de hydrauliek functies van de Smart 430 ook te bedienen via het load-sensing systeem voor een optimaal bedieningsgemak.

Met de komst van smart 430 heeft Duport het bedieningsgemak van de pomptankwagens weer verder weten te verbeteren.

Meer weten over de verschillende modellen pomptankwagens en voordelen van Duport? Klik hier


 

Neem direct contact op
Postadres

Duport BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]

Bezoekadres

Duport BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]