Geslaagde grasland demo dagen

Geplaatst op 26 april 2022.

Duport & Pöttinger graslanddemo-avonden een daverend succes

Afgelopen woensdagavond organiseerde DUPORT zijn tweede Graslanddemo-avond van dit jaar. Na een geslaagde avond in de Beemster in samenwerking met DUPORT & PÖTTINGER dealer LMB Haan, was het nu de beurt aan een viertal dealers in de buurt van de Achterhoek.

Grote opkomst

De organisatie kijkt heel positief terug op beide Graslanddemo-avonden. Afgelopen woensdag was de demo in Ruurlo ook weer erg drukbezocht. We hadden best wel wat drukte verwacht maar dit hadden ons vooraf niet kunnen bedenken. Het weer werkte mee en onze dealers (Nijenhuis Machines, LN Machines, LMB Vorden en Lochem Mechanisatie) hebben lokaal een goede promotie verzorgd. Dat in combinatie met een flinke dosis online promotie is het een succesformule aan het worden geeft Fernande Brand aan, verantwoordelijk voor de marketing binnen DUPORT.

‘’Verschillende nieuwe machines uit het DUPORT & PÖTTINGER programma waren op beide demo-avonden in actie te zien. Verder wordt er gezorgd voor catering en is de sfeer gewoon heel ongedwongen. Je hoeft je vooraf niet op te geven en entree is natuurlijk vrij. Een hele leuke manier om lokale boeren en loonwerkers te ontmoeten. Vooral in deze toch wel ‘’negatieve tijd’’ voor de boer is het even een fijne welkome afleiding geeft Brand aan.

Wereldprimeur PÖTTINGER JUMBO 8000 opraapwagen

Afgelopen woensdagavond trok de nieuwe opraapwagen van PÖTTINGER ook veel bekijks. Bezoekers waren zeer onder de indruk van de snijkwaliteit van de wagen en konden deze avond beamen dat de wagen de kwaliteit van de hakselaar zeker kan evenaren.
PÖTTINGER is met de JUMBO 8000 de eerste in de markt die een opraapwagen met snijkwaliteit van een hakselaar kan leveren. Hiermee is de wereldmarktleider in opraapwagens weer een grote stap verder gegaan. De nieuwe JUMBO 8000 snijdt het ruwvoer bijna 30 procent korter: dit betekent een nog hogere voederkwaliteit zonder afbreuk te doen aan de laadprestaties. Beschermd door een koppel van 3.500 Nm kan de opraapwagen nu hogere doorvoersnelheden leveren dan een zelfrijdende hakselaar. Meer informatie en videomateriaal van de nieuwe JUMBO 8000? Klik  hier.

De aanwezigheid van de nieuwe PÖTTINGER JUMBO-opraapwagen gaf een goede extra dimensie aan de demo avond in Ruurlo. Wij kijken samen met onze dealers terug op twee zeer geslaagde demo-avonden. Heeft u het gebeuren gemist? Dan hebben wij goed nieuws: Volgend jaar komen we zeker terug.

Hieronder bekijkt u nog wat mooi beeldmateriaal van beide DUPORT & PÖTTINGER graslanddemo-avonden.

Neem direct contact op
Postadres

Duport BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]

Bezoekadres

Duport BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]