Showdagen ongelofelijk succes

Geplaatst op 06 december 2022.

Vrijdag 2 en zaterdag 3 december organiseerde Duport zijn jaarlijkse showdagen event. Dit jaar hebben wij na 3 jaar (i.v.m. Corona) extra groot uitgepakt, mede door de opening van de nieuwe opslaghal even verderop ons terrein. Wij kijken met heel veel trots terug op twee geslaagde dagen.

Ruim 2000 bezoekers ontvangen

Wij bedanken alle bezoekers voor hun komst. Geweldig dat er zoveel interesse is om ons bedrijf te komen bekijken. Verspreid over twee dagen mochten we maar liefst 2000 geïnteresseerden ontvangen.

Spectaculaire opening nieuwe opslaghal

Voor deze editie hebben wij nog wat groter uitgepakt. Ter ere van de nieuwe opslaghal konden mensen daarom iets extra’s verwachten. Spectaculair was het zeker. In de vorm van een lasershow met alles erop en eraan kwamen alle merken die Duport voert de revue passeren. Heeft u de show gemist? Via deze You Tube link kunt u de show nog een keer bekijken. De reacties van het publiek waren fantastisch. 

De nieuwste machines en een uniek kijkje in productie

Naast producent van pomptankwagen en bemesters is Duport ook importeur van een aantal sterke merken, zoals Pöttinger, Lindner traktoren en Matrix voermengwagens. Alle merken stonden prachtig opgesteld en bezoekers konden genieten van al het moois wat Duport biedt. Ook Duports' eigen productie werd goed bekeken. Bezoekers konden vragen stellen aan de medewerkers van Duport, die liepen namelijk gewoon rond in productie. Het waren prachtige dagen.

Neem direct contact op
Postadres

Duport BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]

Bezoekadres

Duport BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]