Güstrower

Sinds december 2018 is Güstrower Maschinenbau in eigendom van Duport B.V. De oorsprong van het bedrijf gaat terug tot 1899 en het merk richt zich op bemestingstechniek, waaronder precisiestrooiers en overlaadwagens. Op dit moment wordt Güstrower volledig geïntegreerd bij ons in Dedemsvaart. 

Hoogwaardige precisiestrooiers

De precisiestrooiers behalen met maximale capaciteit de minimale bodembelasting en hebben een duidelijk betere gewichtsverdeling ten opzichte van een traditionele kunstmeststrooier, gedragen in de hef. Dit resulteert in minder structuurbederf van de bodem. Het SMART farming principe is uitermate goed toepasbaar op deze machines in de precisielandbouw met GPS, taakkaarten en ISObus. 

Hoge capaciteit overlaadwagens

DE GTU overlaadwagens hebben een inhoud van 21 tot en met 36 kuub. Door inzet van de overlaadwagens heeft u tot wel 30% hogere capaciteit van de maaidorser. Uniek aan de Güstrower overlaadwagen is het feit dat hij op zeer grote banden kan worden gemonteerd. Zo zorgt u ervoor dat met één wagen minder sporen in het perceel worden gereden dan bij twee of drie kipwagens. Een ander voordeel is de bodemklep, waardoor de machine zeer snel is schoon te maken. 


Neem direct contact op
Postadres

Duport BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]

Bezoekadres

Duport BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]