Duport komt met nieuwe PTW3000 Farmerline Liquiliser

Geplaatst op 04 december 2023.

NIEUW! 

Duport brengt een nieuw model Liquiliser op de markt. Afgelopen maand werd de machine geintroduceerd op de Agritechnica. De compacte machine is uitgerust met een 3.000 liter pomptank in combinatie met een 6 / 8 of 9 meter brede CultanInjector / spaakwielbemester en is bedoeld als ''instapmodel''. Met een eenvoudige bediening en tegen een lagere investering behoort deze nieuwe machine tot de ''Framerline'' binnen Duport. De grotere machines met meer inhoud, meer opties en bredere bemesters behoren tot de Profiline. Door deze nieuwe lijn toe te voegen wordt de Duport Liquiliser nog toegankelijker en zo bijvoorbeeld ook voor de zelfstandige agrarische ondernemer interessant. 

De Duport Liquiliser is een unieke machine die speciaal ontwikkeld is voor het injecteren van hoogwaardige vloeibare meststoffen. Het injecteren biedt vele voordelen. Duport is het enige bedrijf in de sector dat een uitgebreid gamma aanbiedt voor grasland, granen, veenverzorging en rijenbemesting zoals maïs of bieten. Het nieuwe model biedt heel wat praktische voordelen.

Eenvoudige bediening

De Duport PTW 3000 Farmerline Liquiliser kenmerkt zich door zijn eenvoudige bediening. Dankzij de gebruiksvriendelijke bedieningselementen kan hij moeiteloos worden aangepast aan de betreffende eisen. De gewenste instellingen kunnen in slechts enkele eenvoudige stappen worden geconfigureerd.
Bovendien kan de machine eenvoudig worden aangepast aan verschillende gewastypen en specifieke bemestingseisen, waardoor maximale flexibiliteit wordt geboden.

Lage investering

Dit allernieuwste model  is bedoeld als "instapmodel". Met de Duport PTW 3000 Liquiliser Farmerline en maakt het mogelijk om met een geringe investering goede resultaten te behalen.

Optimale oogstopbrengsten

De PTW 3000 Farmerline biedt een gewichtsvoordeel. Dankzij het geavanceerde ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen is deze machine licht en wendbaar. Hierdoor is de combinatie gemakkelijk te manoeuvreren in het veld, zelfs op smalle of moeilijk bereikbare plekken. Het lage gewicht van de Liquiliser zorgt er ook voor dat de bodemstructuur wordt beschermd, wat resulteert in een optimale plantengroei en betrouwbare opbrengsten.

"De ideale oplossing voor elke landbouwer"

Neem contact op met Duport voor meer informatie of een afspraak voor een demonstratie. Ervaar zelf hoe de PTW 3000 Liquiliser uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Wilco Elkink
Duport liquilisers
Nederland / Buitenland
06-46021916
[email protected]

Neem direct contact op
Postadres

Duport BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]

Bezoekadres

Duport BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]