Opraapwagens

Pöttinger: de nummer 1 in opraapwagens wereldwijd

Opraapwagens zijn onmisbare machines bij de oogst van verschillende grassen. Via de rol aan de voorzijde van de opraapwagen wordt het gras de wagen ingetrokken, waar het gras verdeeld wordt over de wagen. De opraapwagens van het Oostenrijkse merk Pöttinger worden gezien als de absolute nummer 1 op het gebied van opraapwagens.

De Pöttinger opraapwagens/combi-opraapwagens zijn in vele uitvoeringen leverbaar. De opraapwagens staan bekend om hun superieure kwaliteit. Met vele mogelijkheden zoals het welbekende volautomatisch messenslijpsysteem (autocut), de robuuste aandrijflijn tot 500 PK(!) en in onderstellen enkelas, tandem en tridem maakt u met Pöttinger geheid een goede keus.

Duport is leverancier van de opraapwagens van Pöttinger. U kunt bij ons terecht voor verschillende types, waaronder de FARO en de opraapwagens uit de JUMBO Combiline serie. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte opraapwagen die past bij uw bedrijf. Wilt u meer weten over de opraapwagens van Pöttinger? Neem gerust contact met ons op.

Maximale snijkwaliteit en schoon voer door curvebaangestuurde pick-up

De pick-up van Pöttinger ladewagens wordt aan beide zijden middels stalen curvebanen gestuurd. De stuurrollen, bestaande uit zelfsmerende brede kogellagers, zijn robuust en geschikt voor grote massa’s voer. De tanden van de pick-up zijn meelopend gestuurd. Dit garandeert een maximaal behoud van het gewas, minimale vuilopname en verhindert een onnodige slijtage aan de tanden. Een grote zwadrol zorgt bij hoge rijsnelheden voor een perfecte gewastoevoer. Met de nieuwe serie Pöttinger JUMBO opraapwagens, die tevens als silagewagens ingezet kunnen worden, is het zelfs mogelijk om indien gewenst op 25 mm(!) te snijden. Dit is echt uniek.

Overige voordelen van de Pöttinger opraapwagen

  • Rijd fijn met grotere banden
  • Optimale meskwaliteit
  • Mooie snijkwaliteit op 25 mm(!)
  • Robuuste aandrijflijn tot 500 PK(!)
  • Perfecte lakkwaliteit

Tweedehands Pöttinger opraapwagens

Regelmatig ruilen we kwalitatief hoogstaande tweedehands opraapwagens van onder andere Pöttinger in. Deze gebruikte opraapwagens zijn van hoge kwaliteit en worden door ons volledig nagekeken, voordat ze verkocht worden. Zo weet u zeker dat u een opraapwagen aanschaft waar u nog jaren plezier van zult hebben! Naast tweedehands opraapwagens vindt u in ons aanbod aan occasions andere machines, zoals tractoren, machines voor grondbewerking en weidebouwmachines.

Bekijk onze occasions

Duport is uw specialist voor opraapwagens

Bent u op zoek naar een betrouwbare opraapwagen? De opraapwagens van Pöttinger zijn van de allerhoogste kwaliteit en garanderen een hoge gebruiksvriendelijkheid en optimale kwaliteit van messen en een maximaal behoud van het gewas. Naast opraapwagens bouwt Pöttinger rondebalenpersen en machines voor hooibouw en grondbewerking.

Duport is al sinds 1977 actief in de agrarische sector. We ontwikkelen zelf verschillende soorten landbouwmachines en zijn daarnaast leverancier van zowel nieuwe als tweedehands landbouwmachines.

Ons ervaren team staat voor u klaar om u te begeleiden bij de aanschaf van een opraapwagen van Pöttinger of andere machines. We kijken graag met u mee naar uw bedrijf en uw wensen en geven u advies over de landbouwmachines die bij u passen!

Wilt u meer weten over de opraapwagens van Pöttinger, over ons bedrijf of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op.


Neem direct contact op
Postadres

Duport BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]

Bezoekadres

Duport BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]