Grasland demo donderdag 13 juni om 19.30 uur

Grasland demo op donderdag 13 juni om 19.30 uur - locatie: Vierde Blok 7, Balkbrug

Wij nodigen u van harte uit voor een unieke grasland demo waar wij de nieuwste machines en innovaties van Duport, Güstrower en Pöttinger zullen presenteren ... Lees meer

25 jaar Jumbo opraapwagens 25 jaar importeur

25 jaar Pöttinger Jumbo opraapwagens, Duport 25 jaar importeur

De allereerste Jumbo werd in 1999 aan de wereld gepresenteerd. In de loop van de 25 jaar is de JUMBO opraapwagen voortdurend ... Lees meer

Duport neemt afscheid van typeaanduiding ‘’Farmer’’ voor bemesters

Duport neemt afscheid van typeaanduiding ‘’Farmer’’ voor bemesters

Vanaf heden gaat de Duport All Track Farmer bemester, de All Track bemester heten dus zonder de toevoeging Farmer.

Duport komt met nieuwe PTW3000 Farmerline Liquiliser

NIEUW! Duport PTW 3000 Liquiliser

Duport brengt een nieuw model Liquiliser op de markt. Afgelopen jaar werd de machine geintroduceerd op de Agritechnica. De compacte machine is uitgerust met een 3.000 liter pomptank in combinatie met een 6 / 8 of 9 meter brede Cultaninjector / spaakwielbemester en is bedoeld als ''instapmodel''. 

Nieuws: Duport Showdagen 2023

Aankomende vrijdag 1 en zaterdag 2 december is het zo ver. De Duport Showdagen. Dit jaar weer in de traditionele vorm, zonder lichtshow maar wel met al het moois wat Duport te bieden heeft en natuurlijk wordt er ook voor de inwendige mens goed gezorgd. 

 

Duport komt met demo 16 kuub Bigfoot tandemtank met bemester

Duport, fabrikant en specialist op gebied van bemestingstechniek komt na de succesvolle demo vorig jaar met de 4-In-Line Flex pomptankwagen, opnieuw met een gave demo combinatie.

Ditmaal met de imposante Bigfoot pomptankwagen. Achter de tank komt een 8 meter bemester van Duport.

Wij doen mee met de open bedrijvendag op zaterdag 15 april!

Duport is deelnemer aan de open bedrijvendag op 15 april. Wij zetten dan onze deuren wagenwijd open voor iedereen die eens een kijkje achter de schermen van ons bedrijf wil nemen. Bekijk de mooiste en grootste landbouwmachines van onze verschillende merken; Duport, Pöttinger, Lindner en Matrix. Maak een ronde door ons bedrijf en bezoek de verschillende facetten zoals de showroom, servicewerkplaats, lasserij of productiehal.

Ontdek en beleef Duport tijdens de open bedrijvendag op 15 april. 

Veehouder Ter Haar klaar voor mestseizoen

Paul, Caroline en Bram ter Haar uit Bergentheim (Ov.) reden elf seizoenen mest uit met een 10 kuubs tank en 6.20 meter brede zodenbemester van Slootsmid. Voor het nieuwe mestseizoen (2023) investeerden ze in een compleet nieuwe combinatie via hun gewaardeerde dealer J.W. Hoff uit Westerhaar. De keuze viel op een 12,5 kuub Duport pomptankwagen met een 6.80 All Track Farmer bemester met zijafscherming en automatisch vetsmeringsysteem.

Showdagen ongelofelijk succes

Vrijdag 2 en zaterdag 3 december organiseerde Duport zijn jaarlijkse showdagen event. Dit jaar hebben wij na 3 jaar extra groot uitgepakt, mede door de opening van de nieuwe opslaghal even verderop ons terrein.

Duport kleurwedstrijd

Hallo jongens en meisjes. Wat leuk dat jullie mee doen aan onze kleurplatenactie. Je kunt hele mooie prijzen winnen zoals een traptrekker met Duport pomptankwagen. Deze zal ik (Duppie Duport) persoonlijk aan je overhandigen! Lees hier alles over hoe je mee kunt doen..

Duport introduceert nieuwe SMART 430 terminal op pomptankwagens

Voor de Duport pomptankwagens; enkelas ,tandemas en 4-in-Line introduceert Duport een nieuwe Smart 430 bediening, die het bedieningsgemak van de pomptankwagens op een nog hoger niveau weet te brengen.

SMART 430: Een eenvoudige, overzichtelijke én betaalbare bedieningsvariant

Nieuws: Duport showdagen 2 & 3 december

Save the date: Op 2 & 3 december houden wij showdagen. Na twee jaar mogen we eindelijk weer en wij hebben er zin in. Wij maken er voor u iets moois van. Het wordt een huisshow waarbij we flink uitpakken en u helemaal onderdompelen in Duport sferen. 

Drie Pottinger persen voor Loonbedrijf Pander

Niet één, niet twee, maar drie Pöttinger persen staan netjes op een rij op het erf van Loonbedrijf Pander uit Gorredijk in Friesland. Henk Pander is een zelfstandig ondernemer en schakelt voor zijn loonbedrijf collega-zelfstandigen in al naar gelang de drukte in werkzaamheden. Deze flexibiliteit bevalt Pander goed. Ook bij de keuze van de nieuwe persen speelde flexibiliteit een grote rol. Pander schafte een tweetal Pöttinger 3160 VC Pro-persen aan en één Pöttinger 3130 FC Pro.

Groei Duport leidt tot noodzakelijke nieuwbouw

Ruim 3.350 vierkante meter is een flinke uitbreiding voor Duport met deze nieuwe hal. “Die extra ruimte hebben we dan ook hard nodig”, vertelt Bernie Dunnewind, algemeen directeur van Duport BV. “We maken een mooie groei door met ons bedrijf. Onze eigen Duport lijn met mestverwerkingsmachines en ons importeurschap van Pöttinger grondbewerking- en hooibouwmachines lopen goed...

Spaakwielbemester met meerdere meststoffen doseren

Duport heeft een tank ontwikkeld waarbij twee verschillende vloeistoffen onafhankelijk van elkaar kunnen worden gedoseerd. De ontwikkeling is op gang gekomen na een vraag van een klant.

 

Geslaagde grasland demo dagen

Afgelopen woensdagavond organiseerde DUPORT zijn tweede Graslanddemo-avond van dit jaar. Na een geslaagde avond in de Beemster in samenwerking met DUPORT & PÖTTINGER dealer LMB Haan, was het nu de beurt aan een viertal dealers in de buurt van de Achterhoek.

 

Duport ontwikkelt 15 meter bemester

Nieuw in ons assortiment: De DUPORT 15 meter brede All Track HD-bemester. Hiermee breiden wij ons assortiment volledig in eigen beheer naar boven uit. Het nieuwe type DW 15080 is de grotere broer van de 12,3 meter variant en beschikt over een fantastische bodemvolging.
De bemester is naast het reguliere bemestingswerk, waarbij maximale capaciteit wordt gevraagd, uitermate geschikt in combinatie met een rijpadensysteem.

Neem direct contact op
Postadres

Duport BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]

Bezoekadres

Duport BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]