Liquiliser Pomptankwagens

De Duport Liquiliser is leverbaar als losse injecteur of in combinatie met speciaal ontwikkelde tankwagens in RVS en kunststof uitvoering. Zowel in getrokken als zelfrijdende uitvoering. De Duport Liquiliser is voor iedere gebruiker op maat samen te stellen.

RVS of Kunststof uitvoering

De Duport Liquiliser pomptankwagens worden gemaakt in RVS en kunststof uitvoering. De RVS uitvoering heeft een inhoud van 8.500 liter.

De kunststof uitvoering is beschikbaar met een inhoud van 6.000 liter voor een getrokken tank en 1.500 liter voor een fronttank. 

De verdere uitvoering van de Liquiliser pomptankwagens zoals de pomp en bediening is identiek. De keuze zal dus vooral afhangen van de inhoud die u wenst.  

Fronttank, getrokken tank of opbouw op een zelfrijder

Fronttank
Wenst u een compacte opbouw? Dan kiest u voor een kunststof fronttank van 1.500 liter. Deze wordt als het ware opgebouwd met een balk op de fronthef van de trekker. In combinatie met een bemester achter de trekker krijgt u een compacte en wendbare combinatie.
Getrokken tank
Wilt u meer capaciteit? Dan kiest u voor een getrokken tank in kunststof (6.000 liter) of RVS (8.500 liter). 
Opbouw op een zelfrijder
Liquiliser tankopbouw met doseersysteem is ook mogelijk op een zelfrijder. Neem gerust contact op voor de verschillende mogelijkheden.
Meerdere meststoffen onafhankelijk doseren
Door een getrokken tank te combineren met een fronttank zijn er nog meer mogelijkheden. Twee of zelfs meerdere (tot 4) meststoffen kunnen dan onafhankelijk van elkaar gedoseerd worden.

 

Duport Müller bediening - rijonafhankelijke dosering

De Liquiliser is uitgevoerd met een Müller bedieningsterminal in combinatie met een doorstroommeter. Groot voordeel is dat ongeacht de rijsnelheid de dosering automatisch aangepast wordt.

De Müller ISObus bedieningscomputer is voorzien van allerlei automaatfuncties om het werken met onze tanken zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarnaast kan er met de optioneel meegeleverde joystick snel en blindelings de tank bedient worden. Ook is het mogelijk om SMART Farming applicaties toe te passen.

Technische specificaties

Liquiliser Profiline type PTW 8.500 PTW 6.000 FT 1.500 SW4016 SW3012
Tankinhoud 8.500 ltr 6.000 ltr 1.500 ltr 600 ltr 600 ltr
Rijafstand 25 cm
Dosering

50 - 1.600 ltr / ha

Werkbreedtes bemester 8,0 mtr - 15,0 mtr 4,0 mtr 3,00 mtr
Leeggewicht in standaard uitvoering 5.850 kg  5.100 kg 500 kg 700 kg 500 kg

Duport gebruikerservaringen

Afgelopen voorjaar ontwikkelde Duport B.V. een Liquiliser combinatie waarbij het mogelijk is om twee verschillende meststoffen onafhankelijk van elkaar te doseren.

Marco den Uijl - Loonbedrijf Vollekracht

''De nieuwste Duport Liquiliser die ik heb aangeschaft, is een combinatie van een fronttank, een getrokken tank plus een 15 meter spaakwielbemester. Hiermee kan ik nu twee meststoffen onafhankelijk van elkaar uitrijden. Om dit te kunnen doen is er eigenlijk heel goed gekeken naar de veldspuittechniek. De beide meststoffen dienen namelijk gescheiden van elkaar naar de bemester geleid te worden. Pas op het laatste moment komen de verschillende meststoffen in een mengbuis bij elkaar en gaan ze de grond in. Afgezien van de nieuwe techniek is deze nieuwe Duport Liquiliser nóg meer bodemvolgend. Dat komt doordat het frame flexibeler is geworden en zich optimaler kan aanpassen aan het land”, licht den Uijl toe. Lees meer

Fotoalbum

Contact

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een kop koffie.

Bedrijfsnaam *:
Telefoonnummer *:
E-mailadres *:
Opmerkingen *:
Captcha *:

Liquiliser gebruikers

Contactpersonen

Wilco Elkink
Wilco Elkink
Duport liquilisers
Nederland / Buitenland
06-46021916
[email protected]
Neem direct contact op
Postadres

Duport BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]

Bezoekadres

Duport BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]