Bemesters

Duport - voor een ongeëvenaarde verdeling van de mest, onder de meest uiteenlopende omstandigeheden

De ervaring met Duport zodenbemesters vanaf de jaren '90 heeft geleid tot een doorontwikkeld en een uitgebalanceerd product met een hoge restwaarde. 

De verdeler van onze bemester is geheel in eigen beheer ontwikkeld en met de hoogste precisie gefabriceerd voor een ongeëvenaarde verdeling van de mest. Duport bemesters leveren optimale prestaties onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Het programma bestaat uit de All Track voor de professionele rundveehouder of loonwerkers, de All Track Profi en de All Track Twin bemester voor de grotere bedrijven en loonwerkers. Daarnaast biedt Duport een Sleepvoetbemester voor veen- en kleigronden waar sleuven ongewenst zijn en de Dominator, ook wel bouwlandbemester genaamd.

Duport bemester: Eenvoudig onderhoud tegen lage kosten

Bij de ontwikkeling van de verschillende typen bemesters is een groot aantal praktijkervaringen verwerkt. De machines zijn onderhoudsarm en achter ieder type tank te monteren. De bemesters zijn bovendien makkelijk te reinigen. Een element / schijvenset is makkelijk te verwijderen en op de werkbank te servicen. Erg gebruiksvriendelijk!


Neem direct contact op
Postadres

Duport BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]

Bezoekadres

Duport BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]