Zwadharken

Zwadharken: precies harken zonder bodemcontact

Aan het einde van de oogst beïnvloed het zwadharken hoe schoon het gewas blijft. Precies harken zonder bodemcontact heeft twee grote voordelen: het voer is schoner en bepaalde onderdelen worden ontlast, wat bijdraagt tot een langere levensduur van de machine. Onze zwadharken overtuigen door een perfecte bodemaanpassing. De tanden raken de grond niet aan en pakken het gras voorzichtig op. Zo komt beduidend minder ruwas in uw voerdergewas terecht. Perfecte bodemaanpassing zorgt voor een schoon gewas en hiermee ook voor gezondere dieren. Pöttinger heeft zich in dit thema verdiept. De machines op gebied van voederwinning zijn daardoor tot in de puntjes uitgedacht.

Ons assortiment bestaat uit Pöttinger zwadharken met 1 element, zwadharken met 2 elementen met midden- en zijafleg en harken met 4 elementen die geschikt zijn om gemakkelijk grote percelen te bewerken. In iedere categorie is een breed assortiment aan zwadharken verkrijgbaar.

Duport is al sinds 2000 importeur van Pöttinger en sinds 2008 leveren we het gehele aanbod van het Oostenrijkse kwaliteitsmerk. Wilt u meer weten over de zwadharken van Pöttinger of over ons bedrijf? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, ons team staat voor u klaar!

De beste voerkwaliteit, de basis voor uw succes

Uw melkkoeien hebben behoefte aan hoogwaardig voer met een optimale structuur. Een optimale voerkwaliteit vermindert ook de behoefte aan krachtvoer en bevordert de gezondheid van de dieren – beide verminderen uw kosten. Gezonde koeien betalen u terug met een betere vruchtbaarheid, een langer leven en – cruciaal – een hogere melkproductie. De zwadharken van Pöttinger zijn van de allerhoogste kwaliteit en omdat de tanden precies afgesteld worden zodat u de grond niet raakt, oogst u een zo schoon mogelijk voedergewas.

Een kwalitatief hoogwaardige machine

Het succes van een machine zit in het detail en daar hoort ook de afwerking bij. Een doordachte afwerking en kwaliteit van alle gebruikte materialen garandeert een lange levensduur van een Pöttinger machine.

Altijd een voorsprong met het MULTITAST-wiel van Pöttinger

Pöttinger biedt al drie decennia lang het MULTITAST-wiel voor zwadharken aan. Het primaire doel van deze wielen is schoon gewas leveren, voor gezonde en krachtige dieren. Tegelijkertijd ontziet u met het MULTITAST-wiel de graszode. Het zijdelings geplaatste, voor het element lopende wiel, garandeert een perfecte bodemaanpassing, zonder dat de tanden de grond raken. Bovendien worden de stuurrollen en tanden ontlast, wat de levensduur van uw machine verlengt.

TOP Zwadharken met 1 element

Duport biedt drie types zwadharken van Pöttinger aan. De enkelvoudige zwadhark is zeer wendbaar en een absoluut lichtgewicht. Met slechts 474 kilo is de enkelvoudige zwadhark bijzonder geschikt voor heuvelachtige percelen.

Zwadhark met 1 element

TOP Zwadharken met 2 elementen en middenafleg

De 2-elements zwadharken van Pöttinger zijn bijzonder wendbaar en gemakkelijk in gebruik. Zoals alle machines van het merk is de zwadhark volledig op uw wensen af te stellen en zijn er allerlei opties en mogelijkheden om de zwadhark te leveren naar uw eisen.

Zwadhark met 2 elementen

TOP C Zwadharken met 4 elementen

Voor grote percelen is de zwadhark met 4 elementen de ideale keuze. Met een werkbreedte tot maar liefst 14 meter zijn zelfs de grootste percelen snel te bewerken. De werkbreedte is hydraulisch te verstellen: zo kunt u zeer nauwkeurig werken.

Zwadhark met 4 elementen

Nieuw: Pöttinger Bandhark

Voor grote percelen is de zwadhark met 4 elementen de ideale keuze. Met een werkbreedte tot maar liefst 14 meter zijn zelfs de grootste percelen snel te bewerken. De werkbreedte is hydraulisch te verstellen: zo kunt u zeer nauwkeurig werken.

Pöttinger Bandhark

Het team van Duport staat voor u klaar

Met de zwadharken van Pöttinger bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaande machine, die u zo schoon mogelijk voedergewas oplevert, terwijl de graszode ontzien wordt. Naast zwadharken kunt u bij ons terecht voor andere landbouwmachines van Pöttinger:


Neem direct contact op
Postadres

Duport BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]

Bezoekadres

Duport BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]