Nieuw! Duport PTW 3000 Liquiliser instapmodel

Eenvoudige bediening, lage investering en optimale oogstopbrengsten. De ideale oplossing voor iedere landbouwer.

  Lees meer

Welkom bij Duport B.V.

Duport is een familiebedrijf dat in 1967 is opgericht. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot dé specialist in bemestingstechniek. Tot de eigen productie van Duport behoren pomptankwagens, zodenbemesters en Liquilisers. Ook maatwerk is geen probleem. Dit alles met de kwaliteit van Duport.
Naast eigen productie in bemesting, is Duport importeur van een aantal sterke merken. Lindner tractoren, Pöttinger hooibouw en grondbewerking en Matrix voermengwagens behoren tot het merkenportfolio. Daarnaast heeft Duport het Duitse bedrijf Güstrower recent overgenomen. Onder dit merk worden overlaadwagens en precisie strooiers geproduceerd. Meer weten over de historie van Duport B.V.? Lees hier meer

Wat doen wij?

Bemestingstechniek

Duport is dé specialist in bemestingstechniek. Betrouwbaar en toegankelijk. 150.000 kuub mest verplaatsen tegen de laagste kosten? Dat kan bij Duport. Tot de eigen productie behoren pomptankwagens, zodenbemesters en Liquilisers. Ook projecten op maat gaan wij niet uit de weg. Sterker nog, onder het genot van een kop koffie bespreken we graag uw ideeën. Wees welkom!

Dealers

Wij hebben een geweldig netwerk met dealers door heel Nederland. De verkoop en service van onze sterke merken ( met name Pöttinger) gaat via een uitgebreid netwerk van dealers. Zo vindt u altijd een betrouwbare dealer bij u in de buurt die u de service van dichtbij biedt. Onze dealers beschikken over de juiste kennis en hebben de meest gangbare onderdelen op voorraad.

Service

Wij staan altijd voor onze klanten klaar! Zodra wij in contact met u zijn zoeken wij de juiste manier om storingen op te lossen. Gelukkig kan dat vaak al via de telefoon. Maar indien nodig sturen wij onze monteurs op locatie langs om u van dienst te zijn. Wij proberen te allen tijde flexibel te zijn met onze medewerkers, onderdelen voorraad en servicebusjes. 

Lubricare

In de jaren negentig is er een tweede tak ontstaan binnen Duport: Duport Lubricare. Hieronder vallen biologisch afbreekbare smeermiddelen (onder het merk Motorex) en een uitgebreid assortiment filtratiesystemen (onder het merk Cardev). 

Logo Duport Lubricare

Volg ons - voor al het nieuws

 

Onze Merken

Duport

Duport is ons eigen merk en bestaat sinds 1967. Door de jaren heen hebben wij ons steeds verder gespecialiseerd in bemestingstechnieken. Op dit gebied, onder het merk Duport voeren wij een breed scala aan eigen producten. Alles met de betrouwbare kwaliteit van Duport.

Producten

 • Pomptankwagens
 • Bemesters
 • Liquilisers

Lees meer

Duport 4-in-Line pomptankwagen met bemester

Güstrower

Het van origine Duitse merk Güstrower is sinds 2021 volledig geïntegreerd bij Duport. De productie van overlaadwagens en hoogwaardige strooiers onder dit merk gebeurt vanuit onze hallen in Dedemsvaart. 

Producten

 • Precisie strooiers
 • Overlaadwagens
 • SMART farming toepasbaar

Lees meer

Pöttinger

Pöttinger is een internationaal toonaangevende fabrikant. Sinds het jaar 2000 is Duport de officiële importeur van het Oostenrijkse merk. Duport importeert het hele programma van hooibouw - tot grondbewerkingsmachines. Een Pöttinger herken je aan de kwaliteit en slijtvastheid, hier staat het merk steevast om bekend.

Producten

 • Hooibouw
 • Opraapwagens
 • Balenpersen
 • Grondbewerking

Lees meer

Pöttinger triple maaier

Lindner

In 1997 begint Duport met het importeren van de unieke Lindner tractoren. Met zijn lage zwaartepunt en vierwiel besturing is de Lindner extreem wendbaar. De tractor is uitermate geschikt voor gemeentelijk gebruik, in de bosbouw, camping onderhoud en de tuin & park omgeving. In 2020 is de Lindner Lintrac zelfs bekroond tot ‘’product of the year’’ in de categorie compact tractor.

Producten

 • Tractoren
 • Gemeentevoertuigen

Lees meer

Lindner Lintrac machine of the year 2020

Matrix

Kenmerkend voor de Matrix voermengwagens is de combinatie van hoogwaardige techniek en doordachte details. Het productaanbod in de Matrix range is breed. Voermengwagens in getrokken en zelfrijdende uitvoeringen, met zowel horizontale als verticale mengvijzels.

Producten

 • Getrokken voermengwagens
 • Zelfrijdende voermengwagens
 • Horizontaal & verticaal mengen

Lees meer

Matrix Argon voermengwagen

Dealer Locator

De verkoop en service van met name Pöttinger en Duport gaat via een uitgebreid dealernetwerk door heel Nederland. Agrariërs hebben tegenwoordig te maken met gecompliceerde en snel veranderende wetgeving. Hierdoor veranderen machines mee, deze moeten voldoen aan de laatste eisen. Ook nieuwe technologie en GPS vergt steeds meer specialistische kennis. Deze kennis leveren de dealers u graag. Zo is er altijd ondersteuning dichtbij waar nodig. Neem gerust contact op met één van onze dealers.

Naar dealer locator

Neem direct contact op
Postadres

Duport BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]

Bezoekadres

Duport BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 – (0)523-613493
[email protected]