reviews of Inmotion hosting company

Sterk in kwaliteit en service


Pöttinger zaaimachines

PÖTTINGER zaaimachines overtuigen door maximale functionaliteit, betrouwbaarheid en capaciteit. Unieke doseersystemen, gelijkmatige verdeling en comfortabele bediening behoren tot de kenmerken. Van eenvoudig, degelijk en mechanisch tot technisch en hoogstaand.


DUPORT 201716A Adv afbeelding Pottinger zaaimachines Boerderij nieuwsbrief

Bent u al klaar voor het nieuwe ZAAIseizoen?Duport is een toonaangevend bedrijf op het gebied van mestverwerking. Met haar eigen Duport Zodenbemesters,Duport Liquiliser vloeibare bemesting en Duport mengmesttanken biedt Duport haar klanten een uniek assortiment van topkwaliteit mestverwerkingsmachines.

Daarnaast bestaat het programma uit:


Pöttinger: Opraapwagens, hooibouw- en bodembewerkingsmachines
Lindner: Tractoren
Matrix: Getrokken en zelfrijdende voermengwagens
LJM: Mixers en pompen

Werktuigenfabrikant DUPORT uit Dedemsvaart, Nederland introduceerde tijdens de Agritechnica in Hannover de Liquiliser SW15060 met een werkbreedte van 15 meter.

Sinds de introductie van het toepassen van hoogwaardige, vloeibare kunstmest is DUPORT een toonaangevende leverancier in binnen- en buitenland. 

Met de introductie van de DUPORT Liquiliser SW15060 wordt aan een de stijgende vraag naar een Liquiliser met een grotere werkbreedte ruimschoots voldaan. Deze nieuwe SW15060 heeft een werkbreedte van maar liefst 15 meter

 DSC0503

Naast de grotere werkbreedte hebben de engineers van DUPORT de bodemvolgendheid sterk verbeterd door het toepassen van een actief hydraulisch systeem. Door een slimme constructie zonder extra scharnierpunt is de gewichtstoename ook beperkt gebleven. Een andere belangrijk kenmerk dat natuurlijk is blijven bestaan is dat ondanks de grote werkbreedte de Liquiliser uitgeklapt uit één lijn bestaat, waardoor bemesten tot in de hoeken mogelijk is.

De Liquilisers zijn nu leverbaar in de werkbreedte variërend van 8 tot 15 meter in combinatie met een speciaal ontwikkelde tankwagen in RVS of kunststof uitvoering.

Klanten kiezen voor het toepassen van vloeibare kunstmest vanwege de zeer duurzame, efficiënte  injectiemethode, nauwkeurige verdeling en precisie dosering en een aantoonbare hogere opbrengst.